Geld verdienen met spaarprogramma

Geld verdienen met een spaarprogramma is een stuk afwisselender dan bijvoorbeeld het geld verdienen met enquêtes invullen. Een spaarprogramma doet namelijk precies wat het zegt: het helpt je punten en geld te sparen op basis van activiteiten die je thuis uitvoert. We helpen je de eerste stappen te zetten met het thuis geld verdienen via spaarprogramma’s. We leggen je precies uit wat spaarprogramma’s zijn, geven aan hoe je je kan aanmelden voor spaarprogramma’s en geven de verschillende mogelijkheden weer om geld te verdienen. We eindigen het artikel met een reeks tips om het maximale uit de spaarprogramma’s te halen.

Wat zijn spaarprogramma’s?

Binnen spaarprogramma’s word je in staat gesteld om thuis geld te verdienen door tal van activiteiten uit te voeren. Een aantal van die activiteiten zijn bijvoorbeeld:
– Het lezen van mailberichten;
– Het doen van een spelletje;
– Het meedoen aan een actie;
– Het volgen of meedoen aan een onderzoek;
– Het klikken op een banner.

Je hebt dus enkel een computer met internetverbinding nodig om aan een spaarprogramma mee te kunnen doen en geld te kunnen verdienen. Vrij simpel, zonder al teveel moeite en ook nog eens afwisselend.

Hoeveel verdient een spaarprogramma?

Je spaart dus geld aan de hand van activiteiten die je uitvoert

Je ontvangt hier doorgaans een mailtje van en kunt dan op een link klikken en de bijhorende activiteit uitvoeren. Dit betaalt zich uit in meerdere centen. Vaak € 0,05 tot € 0,50 cent per activiteit. Een uitbetaling kun je aanvragen als je een bepaalde uitbetaal limiet bereikt hebt. Doorgaans € 10, maar bij andere spaarprogramma’s ligt die lat hoger of lager. Je bepaalt dus zelf hoeveel je verdient, door zelf te bepalen welke activiteiten je wel en niet uit gaat voeren. Vind je het leuk om spelletjes te spelen en wil je geen mails lezen? Dan kies je er dus voor om het geld voor mails te laten schieten.

Waarom kun je thuis verdienen met spaarprogramma’s?

De websites achter spaarprogramma’s worden weer gesponsord door reclamemakers en adverteerders. Bedrijven die geld willen verdienen aan informatie, mails of banners zitten hier dus achter en zijn degene die het geld aanbieden om te verdienen. Je verdient dus geld doordat er adverteerders zijn. Spaarprogramma’s zijn al een oud fenomeen op het internet. In de beginjaren werden deze website ook wel GPT sites genoemd, wat staat voor “Get Paid To” websites wat in het nederlands “Betaald om te..” betekent. In Nederland zijn tientallen spaarprogramma’s waar je aan deel kunt nemen. De meesten behoren tot een selecte groep bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het opzetten en beheren van deze platformen. Mede hierdoor ben je bij de top 20 spaarprogramma’s verzekerd van een goede ervaring. Aanmelden voor een spaarprogramma is gratis en zal nooit geld kosten.

Welke spaarprogrammas zijn er?

Kan ik hiermee thuis geld verdienen?

Inderdaad. Misschien vertrouw je dat nog niet, maar 99% van alle spaarprogramma’s zijn betrouwbare, Nederlandse bedrijven welke vaak al meer dan 10 jaar een of meerdere spaarprogramma’s in hun beheer hebben. Spaarprogramma’s verdienen hun geld namelijk met de activiteit van leden zoals jou. Een deel van hun inkomsten betalen ze uit aan jou, zodat beide partijen er iets aan over houden. 100% eerlijk én legaal. Zie het als een win win situatie.

Methodes om thuis geld te verdienen

Via een spaarprogramma kun je op verschillende manieren geld verdienen. De meest voorkomende manieren zijn:
– Reageren op e-mails
– Cashback shopping
– online gamen
– Facebook likes
– Klikken op banners

Reageren op e-mails
Reageren of klikken op e-mails is veruit de makkelijkste manier om thuis te verdienen maar het levert óók het minste op. Iedere dag krijg je, afhankelijk van het spaarprogramma, 2 tot 5 mails met daarin een advertentie van een adverteerder. Door op deze advertentie te klikken ontvang je 0,5 tot 5 € cent per geklikte e-mail. Je kunt per mail slechts 1 keer klikken om een vergoeding te ontvangen. Meerdere malen klikken levert geen extra geld op.

Cashback shopping
Met deze methode ga je online shoppen bij je favoriete online winkels, waarna je een deel van je aankoopbedrag teruggestort krijgt via het spaarprogramma. Dit soort acties zie je ook wel eens in de Mediamarkt of een bouwmarkt zoals Gamma bij aankoop van een bepaald product. Doordat je een deel van het door jou uitgegeven bedrag terugkrijgt kun je zo flink besparen op vaste aankopen.

online gamen
Het is bij bepaalde spaarprogramma’s mogelijk om geld te verdienen met het spelen van online spelletjes. Vaak zijn dit een soort kans spellen zoals Kop of Munt, Hoger of Lager en fruitmachines. Om deze online games te spelen, zet je een deel van je saldo in welke je met winst dubbel uitbetaald krijgt. Als je verliest ben je je inzet kwijt. Kijk verder voor uitleg op onze “Geld verdienen met online gamen” pagina, waar duidelijk wordt uitgelegd hoe je door het spelen van games thuis geld kunt verdienen.

Facebook likes
Bij sommige spaarprogramma’s kun je geld verdienen met het liken van Facebook pagina’s. Je krijgt dan een bedrag per pagina die je leuk vind. De vergoedingen variëren van 2 cent tot soms wel 20 cent per like. En dat voor slechts één keer op ‘vind ik leuk’ klikken.

Klikken op banners
Deze methode lijkt heel erg op het klikken van e-mails, alleen doe je dit op de website van het spaarprogramma zelf. Iedere dag staan er enkele nieuwe banners waarvoor je een vergoeding krijgt voor het klikken op deze banners.

Aanmelden bij online spaarprogramma’s

Heb jij de smaak te pakken en wil je thuis geld gaan verdienen met een spaarprogramma? Dan heb je niet veel meer nodig dan een computer met internetverbinding of een smartphone en wat tijd. Je kunt je eenvoudig aanmelden bij de meest bekende spaarprogramma’s (die we verderop in dit artikel voor je op een rijtje zetten). Per e-mail bevestig je je aanmelding en je kunt vrijwel direct aan de slag. Voor een uitbetaling moet je in sommige gevallen je bankrekeningnummer bevestigen door een klein bedrag over te maken. Dit hoeft echter niet altijd. Zeker niet als je gebruik maakt van alternatieve uitbetalings mogelijkheden, zoals Paypal.

Overzicht van spaarprogramma’s

Hieronder volgt een overzicht van spaarprogramma’s waar je vandaag de dag geld kunt verdienen:

Euroclix
Een zeer bekend spaarprogramma waar je al met 12 jaar en ouder actief mag worden. Wanneer je je aanmeldt bij Euroclix krijg je € 1,50 bonus. Een uitbetaling mag vanaf € 10.

CrazyMails
Zoals de naam ongetwijfeld doet vermoeden richt CrazyMails zich op het beantwoorden en lezen van e-mails. Je kunt hier na je 18e terecht en krijgt € 1,25 bonus. Uitbetalen mag vanaf € 12,50.

Spaarbron
Ook Spaarbron is voor volwassenen van 18 jaar en ouder. De bonus is hier lager met € 0,50. Maar de uitbetaling van je verdiende geld mag dan ook al bij € 6,50.

Cash4Ladies
Speciaal voor meiden en vrouwen is er Cash4Ladies. Je krijgt een bonus van € 0,25 en mag vanaf €10,00 uitbetalen.

ZinnGeld
Voor 16 jaar en ouder is er dan ook nog ZinnGeld. Hier krijg je € 0,10 beloning en mag je uitbetalen vanaf €15,00.

Zoals gezegd kun je op verschillende manieren geld verdienen in spaarprogramma’s. Het is dan ook goed om je hier van tevoren in te verdiepen. Dan weet je wat een spaarprogramma van je verwacht. Houd je niet van het lezen van mails? Dan is CrazyMails niet zo geschikt voor jou. Het spelen van spelletjes is onder veel spaarders erg geliefd, maar er zijn niet de hele dag door spelletjes te spelen. Je zal dus op meerdere paarden moeten inzetten als je echt op een goede manier geld wil verdienen en ook aardig wat geld uit een spaarprogramma wil halen.

Maximaal verdienen met spaarprogramma’s

Wil jij het optimale uit de spaarprogramma’s halen? Dan geven we je tot slot graag nog enkele tips om nog succesvoller te worden.

E-mail adres
Je gaat veel mails krijgen van al die spaarprogramma’s. Elke activiteit dient zich aan met een nieuwe mail. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om hier speciaal een nieuw e-mailadres voor aan te maken. Denk aan de gratis diensten van Hotmail of Gmail. Liever niet een nieuw e-mail adres aanmaken? Zorg dan dat je je mailbox goed organiseert, want je gaat een stortvloed aan berichten krijgen…

Focus je op één of twee activiteiten
Mensen die van alles tegelijk doen raken sneller het overzicht kwijt en zijn lang niet zo succesvol. Grote kans dat ze snel afhaken en een fantastische kans om thuis geld te verdienen laten liggen. Dat is zonde en dat mag jou niet overkomen. Focus je daarom op één of twee activiteiten (banners klikken en gamen, bijvoorbeeld) en breid die twee pas uit als je ze onder controle hebt. Je kan beter rustiger starten en later succesvol zijn, dan te hard van stapel lopen.

Filter
Er is een verschil in verdiensten. De ene website biedt meer geld dan de ander, maar ook bepaalde activiteiten leveren meer op. Breng dit voor jezelf duidelijk in beeld en bepaal welke activiteiten voorrang krijgen. Met andere woorden: het is winstgevender om in 10 minuten 1 activiteit voor €0,50 te doen dan in een uur voor €1 te werken. Je verdient weliswaar minder, maar houdt thuis meer tijd over voor nog meer activiteiten. Doe dit op een gestructureerde wijze en je zal er behendig in worden.